blå sygesikringskort udløbsdato


Hvis du skal bruge kortet til andet end ferie eller bor i udlandet kan gyldigheden være kortere. Men det er vigtigt at dit blå EU-sygesikringskort er gyldigt i hele den periode du opholder dig i udlandet.


Det Bla Eu Sygesikringskort Sos International

Omkring 2 millioner blå sygesikringskort udløber nemlig i løbet af 2019.

. Der er ingen hjælp med kontakten til det udenlandske sygehus. Det skal fornys efter fem år. Det fysiske kort modtager du med posten efter 2 3 uger.

Inden turen går sydpå i ferien gælder det om at tjekke sit blå sygesikringskort. Det blå EU-sygesikringskort blev indført i 2014 og er gyldigt i fem år. Man kan bestille et nyt blåt EU sygesikringskort via borgerdk.

Tjek udløbsdatoen Alle danskere blev i 2014 omfattet af EU-sygesikringskortet populært kaldt Det blå kort. Vær opmærksom på om du snart skal have udskiftet dit og familiens kort. Colonial DR 180-190.

Hvide pletter på huden baby. Winter Garden FL 34787USA. Det blå sygesikringskort er gyldigt i 5 år efter udstedelse hvorimod det gule sundhedskort ikke har nogen udløbsdato.

Winter Garden FL 34787USA. Når du søger om det blå EU-sygesikringskort får du automatisk sendt et midlertidigt bevis til Digital Post. Tjek derfor udløbsdatoen på dit kort i god tid inden ferien.

Mange ved nemlig at det er godt at have sådan et i baglommen på ferien i Europa men langt færre ved at det blå kort faktisk har en udløbsdato. Har du ikke det blå sundhedskort så skal du bestille det i god tid. Ud af de omkring 4 millioner blå kort der er udstedt i Danmark har halvdelen dog en udløbsdato her i 2019.

Dette afsnit er forældet Se artiklens diskussionsside eller historik. Færge fra bari til grækenland. - Jeg var ikke klar over at det kunne udløbe siger Mark Flarup fra Aarhus.

Microsoft Word - Pressemeddelelse Det Blà Sygesikringskort maj 2019docx Author. Du kan bestille kortet på borgerdk. Forny det blå sygesikringskort Ca.

Det blå kort kan fornyes på hvor leveringstiden på et nyt kort er ca. Mange var dengang hurtige til at få kortet i hus og det betyder at varigheden på fem. Tjek derfor udløbsdatoen på dit kort i god tid inden ferien.

Når du søger om det blå EU-sygesikringskort får du automatisk sendt et midlertidigt bevis med Digital Post her på borgerdk hvis du bor i Danmark og skal bruge kortet til ferie studieophold under 1 år og familiebesøg. Det gule sundhedskort kan ikke længere bruges i EU men en særlig nordisk aftale gør at det gælder i både Norge Sverige Finland og Island. Efter du har bestilt modtager et midlertidigt sygesikringskort i din digitale post.

Bestilling og fornyelse af blåt sygesikringskort Er du en af dem der står med et blåt kort der er udløbet eller snart vil være det er det heldigvis nemt at få fat i et nyt. Annonce Del med andre. Mange ved nemlig at det er godt at have sådan et i baglommen på ferien i Europa men langt færre ved at det blå kort faktisk har en udløbsdato.

Man kan dog i sin e-boks få en midlertidig erklæring som man kan printe ud og tage med på ferien hvis man ikke kan nå at få plastickortet. Har du eller dit barn endnu ikke anskaffet et EU-sygesikringskort kan det også bestilles for første gang samme sted. Når kortet nærmer sig udløbsdatoen skal du selv bestille et nyt kort.

15 millioner danskere har et blåt sygesikringsbevis og det kan få ubehagelige konsekvenser hvis man ikke bestiller et nyt kort inden man rejser på ferie. 33 98 00 91 Telefontid. Leveringstiden er 2-3 uger.

Det er dog ikke alle steder i EU-landene man vil acceptere den midlertidige erklæring. Uden forsikring er der ingen 24 timers alarmcentral hvor kunden kan få hjælp. Inden turen går sydpå i ferien gælder det om at tjekke sit blå sygesikringskort.

Kortet giver nemlig ret til sundhedsydelser på samme vilkår som borgerne i det land man opholder sig i. Men man skal huske at tjekke kortets udløbsdato lyder det fra Udbetaling Danmark der udsteder kortet. Du kan bestille et nyt kort på Borgerdk.

Det blå EU-sygesikringskort blev indført i 2014 og er gyldigt i fem år. Det tager 2-3 uger fra du bestiller kortet til du modtager det med posten. Det skal fornys efter fem år.

Hvis du har spørgsmål af teknisk karakter fx spørgsmål til oprettelse eller fejl i oplysninger i appen kan du kontakte Erhvervsstyrelsens samlede supporttilbud som supporterer Sundhedskort-appen. EU-sygesikringskortet blev indført i 2014 og gælder i 5 år fra udstedelsesdatoen. Du får dog sendt et midlertidigt bevis på Digital Post på borgerdk så du ikke står uden dækning mens du venter på det fysiske kort.

Du vil normalt modtage kortet på din adresse i løbet af 2-3 uger. Kortet er gratis og er gyldigt i op til fem år. Vær opmærksom på om du snart skal have udskiftet dit og familiens kort.

Tjek dit korts udløbsdato. Bestil det blå sygesikringskort Bestilling af det blå sygesikringskort er gratis og du kan bestille det på for eksempel borgerdk. Colonial DR 180-190.

Det blå kort skal med i tasken hvis man rejser inden for EU samt til Norge Island Liechtenstein eller Schweiz. Børn under 18 år kan ikke selv bestille sygesikringsbeviset. Det blå kort dækker kun den skadelidte hvilket vil sige at resten af husstandenmedforsikrede ikke kan blive installeret i nærheden af den syge.

Leveringstiden på nye kort er 2-3 uger. Efter du har bestilt nyt kort bliver der sendt et midlertidigt bevis til e-boks som du. Det blå kort dækker ikke hjemtransport.

Ud af de omkring 4 millioner blå kort der er udstedt i Danmark har halvdelen dog en udløbsdato her i 2019. Videre Sådan gør du Klik på Videre Kontrollér at oplysningerne om dig er korrekte. Leveringstiden på nye kort er 2-3 uger.

Husk at du stadig skal bruge dit gule sundhedskort i Danmark fx når du tager til lægen.


Ehic Ehic Ekuz Hvordan Er Det At Fa Et Europaeisk Sygesikringskort I Polen


Region Midtjylland Hvornar Udlober Dit Bla Eu Sygesikringskort Er Din Vinterferie Skiferie Sa Har Du Nok Allerede Skrevet Det Bla Eu Sygesikringskort Pa Huskelisten Hvis Rejsen Gar Til Et Eu Land Norge


Tjek Udlobsdatoen Pa Dit Eu Sygesikringskort Atp


Gouda Rejseforsikring Er Dit Bla Kort Klar Til Ferien Det Er En Rigtig God Ide At Tjekke Datoen Pa Det Bla Eu Sygesikringskort I God Tid For Turen Gar Til Udlandet


Det Bla Eu Sygesikringskort I Italien Hvad Daekker Det Og Hvordan Far Man Et Idealista


Alm Brand Husk At Forny Dit Bla Kort Udlober Dit Bla Facebook


Tjek Udlobsdatoen Pa Dit Eu Sygesikringskort


C 2010106da 01002601 Xml


Nu Udlober 1 5 Millioner Bla Sygesikringskort Fa Styr Pa Dit I Tide Tv 2


Undga Monster Regning Forny Dit Bla Eu Sygesikringskort Dcu


Tjek Udlobsdatoen Pa Dit Bla Sygesikringskort


Afregning Med Turister Udlaendinge Sundhed Dk


Sundhedskort Wikiwand


Ofre Rammes Dobbelt Tyven Tager Kontanterne Og Saelger Cpr Numrene If Skadeforsikring


Forny Det Bla Sygesikringskort Storstroms Forsikring


To Ud Af Tre Danskere Har Allerede Privat Rejseforsikring If Skadeforsikring


Slut Med Gult Sygesikringskort Fdm


For Ferierejsen Tjek Lige Om Det Bla Sygesikringskort Stadig Er Gyldigt Ostjylland Dr


Sundhedsministeren Vil Digitalisere Det Gule Sygesikringskort Version2

Related : blå sygesikringskort udløbsdato.